Een ligplaats voor je boot in Amsterdam

Ontdek de perfecte ligplaats voor jouw boot in het hart van Amsterdam!

 

Ervaar de schoonheid van Amsterdam vanaf het water door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van ligplaatsen. Met meer dan 15.000 pleziervaartuigen en 550 vergunde passagiersvaartuigen in de stad, is er een groeiende vraag naar kwalitatieve ligplaatsen. Marina Service Amsterdam begrijpt deze behoefte en biedt de ideale oplossing voor bootliefhebbers die op zoek zijn naar een veilige ligplaats.

 

 

Voor een zorgeloze ervaring raden we aan om te kiezen voor Apollo Marina, gelegen in het altijd mooie Amsterdam-Zuid. Deze Exclusieve Jachthaven in Amsterdam biedt niet alleen hoogwaardige ligplaatsen, maar ook een scala aan voorzieningen, waaronder servicefaciliteiten voor je boot. Met een handige connectie tot alle vaarroutes en ruime parkeergelegenheid is Apollo Marina de ultieme bestemming voor bootliefhebbers die op zoek zijn naar comfort en gemak.

 

 

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor jouw boot bij Marina Service Amsterdam en Apollo Marina. Bezoek onze website voor meer informatie en reserveringen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.