Een nieuw tijdperk voor Apollo Marina

Beste booteigenaren,

Het is met groot enthousiasme dat we dit bericht opstellen om u op de hoogte te brengen van de recente ontwikkelingen rondom Apollo Marina. Bij Marina Service Amsterdam hebben we de kans gegrepen om dit prachtige stukje maritiem erfgoed nieuw leven in te blazen en te transformeren tot een oase van luxe en comfort.

In het verleden stond Apollo Marina onder beheer van een andere exploitant, maar wij hebben besloten het roer over te nemen. Onze visie is er een van verbetering, waarbij we streven naar een havenervaring die uw verwachtingen overtreft. We begrijpen de uitdagingen die in het verleden zijn ervaren en beloven u dat wij het anders gaan doen. Onze toewijding aan service van topkwaliteit, aandacht voor detail en het creëren van een gastvrije omgeving staat centraal in alles wat we doen.

Wat kunt u verwachten bij Apollo Marina:

  1. Luxe en Comfort: Wij zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat er hoogwaardige services geleverd kunnen worden zodat u als ligplaatshouder bij Apollo Marina geen omkijk meer hebt naar uw schip

  2. Professioneel Beheer: Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat uw verblijf soepel en plezierig verloopt.

  3. Toekomstgerichte Service: Wij begrijpen dat uw wensen evolueren, daarom zijn we flexibel en staan we open voor feedback om onze diensten voortdurend te verbeteren.

En er is meer goed nieuws!

Voor het zomerseizoen van 2024 hebben we nog enkele ligplaatsen beschikbaar. Dit is uw kans om deel uit te maken van de vernieuwde Apollo Marina-ervaring. Wacht niet te lang, want de beschikbare plekken zijn beperkt.

Samen creëren we nieuwe herinneringen op het water. Neem contact met ons op om uw plek te reserveren en ontdek de vernieuwde pracht van Apollo Marina. Wij kijken ernaar uit u aan boord te verwelkomen voor een seizoen vol avontuur en ontspanning!

 

Marina Service Amsterdam

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.