FULL-BOOT-SERVICE


 

TOP SERVICE: MARINA SERVICE AMSTERDAM - VOLLEDIGE SEIZOENSONTZORG MET ONZE FULL-BOOT-SERVICE

 

Wat u kunt verwachten:

 

Altijd een Schone Boot: Bij aankomst staat uw boot gereed, brandschoon en klaar voor vertrek. Wij nemen de zorg voor het schoonmaken en voorbereiden op vertrek en het afsluiten na een vaardag uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw plezier op het water.

 

Extra Services: Pas uw ervaring aan met onze extra's die we volledig kunnen afstemmen op uw wensen. Dit omvat:

 

- Altijd Volgetankt: Uw boot wordt voorzien van een volle tank, zodat u zonder onderbrekingen kunt genieten van uw vaartocht.

- Altijd een Ice-Bucket aan Boord + Eventuele Dranken: Verfrissende momenten zijn gegarandeerd met een permanente ice-bucket aan boord, aangevuld met uw favoriete dranken.

- Altijd Schone Badlakens aan Boord: Comfort staat voorop. Geniet van de luxe van altijd schone badlakens aan boord.

- Eventuele Persoonlijke Wensen: Heeft u specifieke verzoeken of wensen? Laat het ons weten, en wij zullen ons uiterste best doen om aan al uw verwachtingen te voldoen

 

Let op: De Volledige Seizoensontzorging met Full-Boot-Service is nu beschikbaar als exclusieve aanbieding. Alle services zijn ook los verkrijgbaar en worden maandelijks gefactureerd. Hiermee heeft u de flexibiliteit om alleen de services te kiezen die u wenst, zonder verplichting tot een pakket.