Privé Kapitein 

Bent u op zoek naar een ontspannen dag op het water, maar heeft u geen zin om zelf te varen? Geen probleem. Bij ons kunt u een kapitein voor uw boot huren. We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele en ervaren kapiteins die u veilig en comfortabel kunnen rondvaren.

 

Of u nu met vrienden, familie of zakenrelaties een dagje het water op wilt, onze kapiteins staan voor u klaar. onze boot kapiteins kennen de wateren van Amsterdam als hun broekzak en kunnen u de mooiste plekjes laten zien. Bovendien zijn ze op de hoogte van de geldende regels en veiligheidsvoorschriften op het water, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

 

Mocht u een boot hebben waarvoor een vaarbewijs vereist is, dan hebben we ook kapiteins met vaarbewijs 1 en 2 in ons netwerk. Zij kunnen u op een veilige en verantwoorde manier rondvaren, terwijl u ontspant en geniet van de vaartocht.

 

Onze kapiteinservice is beschikbaar voor diverse gelegenheden, zoals bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een ontspannen dagje op het water met vrienden of familie. Onze kapiteins zijn flexibel en kunnen de vaartocht aanpassen aan uw wensen en voorkeuren.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een ontspannen en zorgeloze dag op het water, dan is onze service waarbij wij een privé kapitein in Amsterdam verzorgen de ideale oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Wij staan voor u klaar om u een onvergetelijke dag op het water te bezorgen!